OM OSS


"Vi fortsätter att följa drömmen om att alltid skapa de senaste modet med vår passion och kreativitet"

Vi lägger ner mycket tid på inköpen, då det handlar om stil och kvalitet med detaljer som passar och är noggrant utvalda för att öka ditt självförtroende. Vi på Footloop vill skapa en livsstil med en touch av dagens trender och mode. Skorna vi säljer är handplockade av våra begåvade inköpare och som endast finns att köpa hos oss på www.footloop.se

Tanken bakom hemsidan är att utveckla svenskt mode med trender från hela världen, våra inköpare följer dagligen det senaste modet och söker efter de trendigaste och mest unika produkterna på marknaden som inte går att hitta någon annanstans. Vårt mål är att inspirera folk med vårt unika utbud av produkter och vårt engagemang på sociala medier. Vi fokuserar på exklusiv finish, begränsad upplaga och lyxiga modeller. De är nyckelbegreppen för att förstå hemligheten i det här varumärket. När det gäller mode så visar vi att snygga skor till bra priser är överkomligt för alla!

Footloop grundades 2018 i Stockholm av en tjej vid namn Alexandra, som har haft sitt modeintresse sen barnsben och som jobbat med inköp och designat kläder sedan hon var 15 år gammal. Alex har alltid haft ett extra stort intresse för just skor och webbdesign. När Footloop startades så började Alex med att sälja skorna från sin lägenhet på Södermalm, och trängdes i flera månader med med skokartonger som stod staplade från golv till tak. Idéen om att öppna en egen onlinebutik har länge existerat, och det gick rätt snabbt när Alex väl bestämde sig, då hon byggde upp sidan själv och fotade sina skor i vardagsrummet innan hon la ut dom på hemsidan. Efter mycket slit och långa dagar framför datorn så fick vi en väldigt positiv respons med hemsidan och idag är vi väldigt stolta över att dagligen skicka ut paket till kunder över hela världen.

"Att sälja lyxiga damskor till bra priser är den röda tråden i vårt varumärke"

Kunden har alltid rätt:

Vi på Footloop har ett stort fokus på att alltid erbjuda våra dig en så bra  shoppingupplevelse som möjligt, det ska vara enkelt att handla hos oss. Vi fokuserar på att erbjuda en förstklassig och personlig kundservice "Kunden har alltid rätt" är ett ordspråk som vi starkt försöker följa!  Alltid snabba svar genom mejl, chatt och sociala medier!

Vet du inte vart du skall börja någonstans? 

Enklast är att börja kolla in våra senast inkomna produkter under kategorin ”NYHETER”


Vill du veta mer om oss? 

Följa med backstage under våra inköp? Ta del av exklusiva erbjudanden? Följ @footloop på Instagram. Har du några frågor? Tveka inte att mejla vår kundtjänst på info@footloop.se