Byte & Retur


Med appen PostNord kan du hålla reda på paket som är på väg till dig. I appen kan du välja "Lägg till paket automatiskt" om du anger ditt mobilnummer eller e-postadress som du använde när du la din beställning på footloop.se Postnord appen kommer då hitta paketet och automatiskt lägga till det i appen så du kan följa paketet till ditt utlämningsställe.


VAD KOSTAR FRAKTEN HOS ER?
Vi vill att det ska vara så kul som möjligt att shoppa från oss! Så vi har valt att ha Fri frakt när du beställer hem dina varor.

Du har alltid 30 dagars ångerrätt och 30 dagars bytesrätt från att du mottagit din vara. Givetvis förutsatt att varan inte är använd och returneras till oss i originalskick. Fyll i retursedeln och lägg den tillsammans med de varor du vill returnera. Prova gärna dina varor, När vi har fått in din retur bekräftar vi detta genom att skicka ett mail till dig.

KAN JAG RETURNERA MIN VARA OCH FÅ PENGARNA TILLBAKS ELLER BYTA TILL EN ANNAN PRODUKT? 
Hos oss har du alltid möjlighet att beställa hem din vara och prova den i lugn och ro. Skulle du vara missnöjd har du alltid 30 dagar ångerrätt. När du fyller i din retursedel så ber vi dig gärna att förklara din retur så vi kan utvecklas till nästa gång. Vill du inte byta varan mot en annan lämnas fältet ”bytes mot ny artikel” tomt. En återbetalning kommer då att ske. Läs mer om återbetalning här


GÄLLER DET EN RETUR?
Du som kund betalar för frakten tillbaka till oss.
Fyll i returformuläret som du fick med i din beställning. Skicka tillbaka paketet till:

Footloop
Folkungagatan 132
11630 Stockholm

Om du väljer att skicka tillbaka din produkt så ska den vara oanvänd och i original skick! Tänk på att skokartongen är lika viktig som själva skorna. Därför får du INTE skriva eller klistra något direkt på kartongen! När du returnerar eller byter en produkt står du själv för returfrakten, vid byte så står vi för frakten tillbaka till dig.


MIN RETURSEDEL ÄR BORTA, VAD GÖR JAG DÅ
Ingen fara! Kontakta kundservice och be om en ny retursedel, så skickar dem en ny du kan använda för din retur.

JAG VILL REKLAMERA EN VARA
Våra produkter går igenom noggranna kvalitetskontroller innan de läggs upp på hemsidan.

Gör en reklamation så fort du upptäcker en defekt på din vara, då kan vi så fort som möjligt åtgärda detta. Det är fraktfritt att göra en reklamation. Har du ingen returfraktsedel, kontakta då vår kundservice för en ny. Se till att plagget är rent när du reklamerar det.

Vid en reklamation skriver du orsak till den produkt du önskar att reklamera på din bifogade returfraktsedel. Beskriv tydligt felet på varan, då är det lättare för reklamationsavdelningen att hitta felet på varan. Fyll även i ifall du vill ha en ny likadan vara eller varan en annan vara. Du kan också välja att bli återbetalad. När vi har registrerat och mottagit din reklamation får du ett mail som bekräftar det.

När reklamationen är godkänd av oss återbetalar vi dig. Återbetalningen sker inom en till två veckor. Vi skickar även då ett mail som bekräftar detta.

Läs mer om återbetalning här

HUR GÖR JAG ETT BYTE?
Det går bra att byta din vara mot ett annat plagg, färg eller storlek. När du fyller i din retursedel så skriver du anledningen till ditt byte. Fyll i den vara du önskar byta till under ”bytes mot ny artikel”. När vi har mottagit din retur får du en returbekräftelse.

Gör du ditt byte via din retursedel så har vi ingen möjlighet reservera någon vara. Har din önskade vara tagit slut i lager kontaktar vi dig.

När man gör ett byte/reklamation med betalsätt Klarna faktura kommer det alltid en ny faktura till den nya varan fast utan fakturaavgift. Om den tidigare fakturan redan är betald kommer Klarna kontakta dig via mail gällande en återbetalning av den. Du måste alltså betala den nya fakturan.

När man gör ett byte till en dyrare vara och betalningen skett på kort/ direktbetalning till Klarna kommer den ursprungliga summan att återbetalas och summan på den nya varan kommer att dras från ditt kort på nytt. 

Hör av dig till vår kundservice om du vill ha hjälp med din retur.

Info@footloop.se